Hofm 20180086 De Longboarder01 Compressed

Nieuwe P+R aan Linkeroever

vrijdag 4 mei 2018

Terug naar overzicht

Op 3 mei opende een nieuwe tijdelijke Park and Ride op Linkeroever. En dat is bijzonder goed nieuws voor Antwerpse pendelaars. Je kan je carpool-, deel- of personenwagen parkeren en dan met de tram het centrum intrekken. Maar daar houdt het goede nieuws nog niet op …

200 extra parkeerplaatsen

De nieuwe P+R opende onder het waakzame oog van Vlaams minister van Mobiliteit & Openbare Werken Ben Weyts en Antwerps mobiliteitsschepen Koen Kennis. De parking kreeg de naam ‘P+R Blancefloer 4’ en je kan hem vinden op de op- en afrit Linkeroever, ter hoogte van de Blancefloerlaan.

Nog meer goed nieuws

Dankzij de Oosterweelwerken op Linkeroever komt er ten zuiden van de Blancefloerlaan een gloednieuw P+R gebouw. Dit parkeergebouw zal zes verdiepingen tellen en plaats bieden aan 1 500 wagens en 150 fietsen. De werken zullen klaar zijn in het begin van 2020 en zo dus een comfortabel overstappunt worden voor pendelaars.

Deel of tweet dit bericht op

Gerelateerde berichten

Maak een Mobiele Maandag profiel aan

Dan krijg je van ons de komende weken de beste tips, de liefste aanmoedigingen en ontdek je meteen ook je mobiele mogelijkheden. Je hebt een wachtwoord nodig om de komende weken in te loggen op je persoonlijke dashboard. Hier vind je altijd jouw score, jouw behaalde badges, jouw tips op maat, …

Alvast een duwtje in de rug

Wil je graag 2 sms-tickets van De Lijn? Vul dan hier je gsm-nummer in. Hoe je de sms-tickets activeert en wat de voorwaarden zijn kan je vinden in je bevestigingsmailtje. Opgelet, deze actie is maar geldig zolang de voorraad strekt.

Stap overslaan

Maak deel uit van een Mobiele Maandag groep

Samen vlot vooruit geraken is leuker dan alleen. Misschien is er wel een mobiele groep waarbij jij je kan aansluiten? Jouw groep staat er nog niet tussen? Nadat je je registratie hebt afgerond kan je hem snel aanmaken onder "wie doet mee" en vervolgens al je vrienden, collega's of familie uitnodigen.

Stap overslaan

Welke verplaatsing maak je het vaakst?

Hoe verplaats je je dan meestal?

Duid hier het vervoermiddel aan dat je dan meestal gebruikt.

Welke andere vervoermiddelen gebruik je nog minstens 1 keer per week?

Duid gerust meerdere vervoermiddelen aan, als je in jouw traject meestal meerdere vervoermiddelen combineert.

Stap overslaan

Even geduld aub

Je ingave wordt gevalideerd en verwerkt.

Even geduld aub

Je e-mail wordt verwerkt en verzonden.

Mail voor nieuw wachtwoord verzonden

We stuurden je zonet een e-mail over hoe je een nieuw paswoord kan aanmaken.

Daag een vriend uit

Even geduld, je uitdaging is onderweg

Uitdaging verzonden

Er werd een mail verzonden naar je vriend of vriendin. Op je persoonlijke dashboard kan je altijd opvolgen hoe hij of zij het doet.

Daag iemand anders uit

Event aanmaken

Even geduld aub

Jouw event wordt aangemaakt.

Event toegevoegd

Bedankt om jouw event toe te voegen op Mobiele Maandag. Even geduld, het kan even duren voor je event ook echt op mobielemaandag.be staat.